Detaljert forklaring av vanlige problemer med silikonskinn

1. Tåler silikonskinn alkohol og 84 desinfiserende desinfeksjon?
Ja, mange mennesker er bekymret for at alkohol og desinfeksjon av desinfeksjonsmiddel vil skade eller påvirke silikonskinn. Faktisk vil det ikke. For example, Xiligo silicone leather fabric is coated with 100% silicone elastomer. It has high anti-fouling performance. Ordinary stains can be simply cleaned with water, but direct use of alcohol or 84 disinfectant for sterilization will not cause damage.

 

Ja, silikonskinn er en ny type miljøvennlig stoff. Det er belagt med 100% løsningsmiddelfri silikongummi-elastomer, med ultra-lav VOC-frigjøring og sikkerhetskvalitet på pasifier-nivå. Det er egnet for boligdekorasjon, bilinnredning og annen dekorasjon for å beskytte den sunne veksten av barn.

 

Det miljøvennlige silikonskinnet produsert av vårt selskap bruker ikke disse kjemiske reagensene under prosessering. Den tar i bruk en unik forsterkningsteknologi og trenger ikke tilsette noen myknere og løsemidler. Hele produksjonsprosessen forurenser ikke vann eller avgir avgass, så dens sikkerhet og miljøvern er høyere enn andre lær.

 

Det er vanskelig å fjerne flekker som teflekker, kaffeflekker, maling, markører, kulepenner osv. På vanlig skinn, og bruk av desinfeksjonsmiddel eller vaskemiddel vil forårsake irreversibel skade på overflaten på læret. For silikonskinn kan imidlertid vanlige flekker tørkes rent med enkel rengjøring med rent vann, og det tåler imidlertid testen av desinfeksjonsmiddel og alkohol uten å forårsake skade.

 

Anti-fouling-egenskap for blekk ≥5, anti-oppstillingseiendom for markør ≥5, anti-oppstartsegenskaper for oljekaffe ≥5, anti-oppstillingseiendom for blod/urin/jod ≥5,
Anti-oppstartseiendom for vanntett, etanol, vaskemiddel og andre medier.

 
6. Hva er fordelene og ulempene med økologisk platina -silikonskinn sammenlignet med andre lær i lærsøknadsprosessen med utemøbler og yachtindustri sammenlignet med andre lær?

Økologisk platina silikonskinn kan brukes i lang tid ved -40 ~ 200 ℃, mens PU og PVC bare kan brukes ved minus 10 ℃ -80 ℃

Økologisk platina silikonskinn er motstandsdyktig mot ultrafiolett stråling i 1000 timer uten å endre farge, mens PVC bare er motstandsdyktig mot lyseksponering i 500 timer uten å endre farge

2. Økologisk platina silikonskinn tilfører ikke myknere, føles mykt og silkeaktig, har god berøring og høy spenst;

PU og PVC bruker myknere for å forbedre mykheten, og myknerne vil bli harde og sprø etter fordampning.

3. Salt spraymotstand, ASTM B117, ingen endring i 1000H

 
7. Er silikonskinn egnet for langtidsbruk i tette rom?
Silikonskinn er et miljøvennlig syntetisk skinn med ekstremt lave VOC -er. Det er egnet for bruk i trange rom. Det er et ikke-giftig og ufarlig miljøvennlig skinnsertifisert av ROHS og Reach. Det er ingen sikkerhetsfarer i det tøffe rommet med innestengt, høy temperatur og lufttett.

 
8. Er silikonskinn også egnet for interiørdekorasjon?
Det er egnet. Silikonskinn er produsert med løsemiddelfri silikongummi elastomer, inneholder ikke formaldehyd og andre stoffer, har ultralav VOC og frigjøringen av andre stoffer er også ekstremt lav. Det er et virkelig grønt og miljøvennlig skinn.

 
9. Er det mange påføringsfelt for silikonskinn nå?


Innleggstid: 15. juli-2024