Informasjonssenter for silikonskinn

I. ytelsesfordeler
1. Naturlig værmotstand
Overflatematerialet til silikonskinn er sammensatt av en silisium-oksygen hovedkjede. Denne unike kjemiske strukturen maksimerer værmotstanden til Tianyue silikonskinn, for eksempel UV -resistens, hydrolysemotstand og saltsprayresistens. Selv om det brukes utendørs i opptil 5 år, kan den fortsatt være like perfekt som ny.
Naturlig bunnstoff
Silikonskinn har en iboende bunnstoffegenskaper. De fleste forurensninger kan enkelt fjernes med rent vann eller vaskemiddel uten å etterlate spor, noe som sparer rengjøringstiden i stor grad og reduserer vanskeligheten med rengjøring av indre og eksterne dekorative materialer, og henvender seg til det enkle og raske livsbegrepet til moderne mennesker.
2. Naturlig miljøvern
Silikonskinn vedtar den mest avanserte beleggprosessen, og nekter å bruke organiske løsningsmidler og kjemiske tilsetningsstoffer i produksjonsprosessen, for å sikre at alle Tianyue -silikonskinnprodukter oppfyller forskjellige miljøvernkrav:
3. Ingen PVC og PU -komponenter
Ingen myknere, tungmetaller, ftalater, tungmetaller og bisfenol (BPA)
Ingen perfluorerte forbindelser, ingen stabilisatorer
Ekstremt lave VOC, ingen formaldehyd, og forbedrer kontinuerlig inneluftkvaliteten
Produktet er trygt, ikke-giftig og ikke-allergifremkallende
Resirkulerbare, bærekraftige materialer bidrar mer til miljøforbedringer
4. Naturlig hudvennlig berøring

5. Naturlig desinfiserbarhet
I høyfrekvente desinfeksjons- og rengjøringsprosess på forskjellige offentlige steder som sykehus og skoler, kan silikonskinn motstå forskjellige vaskemidler og desinfeksjonsmidler. Vanlig alkohol, hypoklorsyre, hydrogenperoksyd og kvartær ammonium desinfeksjonsmidler på markedet har ingen innvirkning på ytelsen til Tianyue -silikon.
6. Tilpassbar tjeneste
Silikonskinnmerket har forskjellige produktserier for å møte kundenes forskjellige bruksbehov og trender. Den kan også tilpasses etter kundens behov med ulike teksturer, farger eller basisstoffer.

II.Silicone Leather Faqs
1. Tåler silikonskinn alkoholdesinfeksjon?
Ja, mange er bekymret for at alkoholdesinfeksjon vil skade eller påvirke silikonskinn. Faktisk vil det ikke. For eksempel har silikonskinnstoff høy anti-fouling ytelse. Vanlige flekker kan enkelt rengjøres med vann, men direkte sterilisering med alkohol eller 84 desinfeksjonsmiddel vil ikke forårsake skade.
2. Er silikonskinn en ny type stoff?
Ja, silikonskinn er en ny type miljøvennlig stoff. Og det er ikke bare trygt, men har også veldig god ytelse i alle aspekter.
3. Må myknere, løsningsmidler og andre kjemiske reagenser brukes i prosessering av silikonskinn?
Miljøvennlig silikonskinn vil ikke bruke disse kjemiske reagensene under prosessering. Det tilfører ingen myknere og løsningsmidler. Hele produksjonsprosessen forurenser ikke vann eller avgir avgass, så dens sikkerhet og miljøvern er høyere enn andre lær.
4. I hvilke aspekter kan silikonskinn gjenspeiles for å ha naturlige anti-oppstartsegenskaper?
Det er vanskelig å fjerne flekker som te og kaffe på vanlig skinn, og bruk av desinfeksjonsmiddel eller vaskemiddel vil forårsake irreversibel skade på overflaten på læret. For silikonskinn kan imidlertid vanlige flekker tørkes rent med enkel vask med rent vann, og det tåler testen av desinfeksjonsmiddel og alkohol uten å forårsake skade.
5. I tillegg til møbler, har silikonskinn andre kjente applikasjonsområder?
Det er mye brukt i bilfeltet. Det silikone bilskinnet når et ekstremt lavt utgivelsesnivå i et avgrenset rom, og velges av mange bilselskaper for sin utmerkede unikhet.
6. Hvorfor brukes silikonskinnseter oftere i venteområder på sykehus?
Setene i venteområdet på sykehuset er forskjellige fra de på vanlige offentlige steder. Det vil sannsynligvis bli utsatt for et stort antall bakterier, virus og medisinsk avfall, og må desinfiseres ofte. Silikonskinn tåler rengjøring og desinfeksjon av konvensjonell alkohol eller desinfeksjonsmiddel, og er renere og ikke-giftig, så det brukes også av mange sykehus.
7. Er silikonskinn egnet for langvarig bruk i forseglede rom?
Silikonskinn er et miljøvennlig syntetisk skinn som er egnet for bruk i trange rom. Den er sertifisert ikke-giftig og ufarlig, og har ekstremt lave VOC-er. Det er ingen sikkerhetsfarer i en innesperret, høy temperatur og lufttett hard plass.
8. Vil silikonskinn sprekke eller bryte etter langvarig bruk?
Generelt sett vil det ikke. Silikonskinnsofaer vil ikke sprekke eller bryte etter lang tid med bruk.
9. Er silikonskinn også et vanntett stoff?
Ja, så mange utemøbler bruker nå silikonskinn, som ofte utsettes for vind og regn uten å forårsake skade.
10. Er silikonskinn også egnet for dekorasjon av soverommet?
Det er egnet. Silikonskinn inneholder ikke stoffer som formaldehyd, og frigjøring av andre stoffer er også ekstremt lav. Det er et virkelig grønt og miljøvennlig skinn.
11. Inneholder silikonskinn formaldehyd? Vil den overstige standarden for innendørs bruk?
Sikkerhetsstandarden for innendørs luftformaldehydinnhold er 0,1 mg/m3, mens den formaldehydinnholdets volatilitetsverdi av silikonskinn ikke er blitt oppdaget. Det sies at det ikke er påvisbart hvis det er under 0,03 mg/m3. Derfor er silikonskinn et miljøvennlig stoff som strengt oppfyller sikkerhetsstandarder.
12. Vil de forskjellige egenskapene til silikonskinn forsvinne over tid?
1) Nei, den har sin egen ytelse som er lett å rengjøre og kombinerer eller reagerer ikke med andre stoffer enn silikon. Derfor vil den naturlige ytelsen ikke bli endret selv etter noen år.
13. Vil daglig eksponering for sollys akselerere aldring av silikonskinn?
Silikonskinn er et ideelt utendørs skinn. For eksempel vil silikonskinn, vanlig sollyseksponering ikke fremskynde aldring av produktet.
14. Nå følger unge motetrender. Kan silikonskinn også tilpasses i forskjellige farger?
Ja, det kan produsere skinnstoffer i forskjellige farger i henhold til forbrukerbehov, og fargenes fastehet er veldig høy, og den kan opprettholde lyse farger i lang tid.
15. Er det mange bruksområder for silikonskinn nå?
Ganske mye. Silikongummiproduktene de produserer brukes innen romfart, medisinsk, bil, yacht, utendørs hjemme og andre felt.

III. Veiledning for bruk og vedlikehold av silikonskinnprodukter
Fjern de fleste flekker med ett av følgende trinn:
Trinn 1: ketchup, sjokolade, te, kaffe, gjørme, vin, fargepenn, drikke og så videre.
Trinn 2: gelpenn, smør, østerssaus, soyaolje, peanøttolje, olivenolje og så videre.
Trinn 3: Leppestift, kulepenn, fet penn og så videre.
Trinn 1: Tørk umiddelbart av med et rent håndkle. Hvis flekken ikke fjernes, tørk den med en fuktig rensing i flere ganger til den er ren. Hvis det fremdeles ikke er rent, fortsett med det andre trinnet.
Trinn 2: Bruk et rent håndkle med vaskemiddel for å tørke flekken i flere ganger, og bruk deretter en fuktig rensing for å tørke den i flere ganger til den er ren. Hvis det fortsatt ikke er rent, fortsett med det tredje trinnet.
Trinn3: Bruk et rent håndkle med alkohol for å tørke flekken i flere ganger, og tørk deretter med et fuktighetshåndkle i flere ganger til det er rent.
*Merk: Metodene som er nevnt ovenfor kan hjelpe deg med å fjerne de fleste flekkene, men vi garanterer ikke at alle flekker kan fjernes fullstendig. For å opprettholde det optimale, er det bedre å iverksette tiltak når flekker


Innleggstid: 12. september 2024